About

Hi en welkom op Bobbie’s Home! Leuk dat je meer wil weten over mijn blog. Bij deze zal ik me even voorstellen. Ik ben Rowana, 29 jaar en met man, konijn (Bobbie) en kat (Ivy) woonachtig in het midden van het land. Al vanaf mijn tienerjaren ben ik altijd bezig geweest met interieurinrichting en heb zelfs nog even overwogen om er een opleiding in te gaan volgen, maar uiteindelijk toch voor communicatie gekozen. En hoe combineer je deze twee? Juist, door te bloggen over wonen! Iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

About Mijn passie voor wonen is eigenlijk pas echt tot bloei gekomen toen ik de landelijk brocante stijl ontdekte. Het voelde letterlijk als ‘thuiskomen’. Sindsdien zijn de oude brocante spullen bij mij thuis niet aan te slepen en wordt elk meubel, misschien op een enkele uitzondering na, radicaal wit geschilderd. Want ja, ik ben echt gek op wit! Het maakt alles zo mooi fris en helder, ik hou ervan. Maar ook kleur mag in mijn inrichting absoluut niet ontbreken. Verder ben ik dol op oud servies, het liefst met roze bloemetjes. Ik word er vrolijk van! Net als van een verse bos bloemen op tafel. Maar ook stoere natuurlijke materialen zijn voor mij onmisbaar in huis.

Naast interieur hou ik ook ontzettend van lekker eten, maarja, wie niet? Daarom deel ik ook graag mijn recepten met jullie. Geen ingewikkelde, hoogstaande maaltijden, maar snelle gerechten vol smaak. Want uren in de keuken staan is dan weer niet echt mijn ding. Mijn favoriete eten? Sushi. Zodra ik trek heb, denk ik altijd het eerst aan sushi. Misschien kun je het zelfs een kleine verslaving noemen, maar ach, tot nu toe valt ermee te leven. Ook van alles wat met pizza of pasta te maken heeft gaat mijn hart trouwens sneller kloppen.

Wil je nog meer weten over mij of over mijn blog? Of heb je misschien hulp nodig met je interieur? Je mag me altijd mailen op info@bobbieshome.nl en ik antwoord je zo snel mogelijk.

Veel liefs,

Rowana