Botanische prints aan de muur

Botanische prints aan de muur

Met botanische vintage prints en posters kan je heel leuk je muur decoreren. Het staat fris en fleurig en past tegelijkertijd helemaal in de landelijk brocante stijl. Je kan kleine printjes in een groepje hangen of een paar grote posters naast elkaar. Eén poster kan ook al genoeg zijn om de muur een vrolijke boost mee te geven. Dus heb je een stukje wand waarvan je nog niet precies weet wat je ermee wil doen? Misschien brengen de interieurfoto’s in deze post je dan op een idee.

Botanische print Botanische print Botanische print Botanische print Botanische print Botanische print Botanische print Botanische print Botanische print Botanische print Botanische print

Oude botanische posters vind je nog weleens op rommelmarkten, maar je kunt ze ook online bestellen zoals op allposters.nl. Ook zijn botanische schoolplaten regelmatig te vinden op marktplaats. Voor kleine prints heb je oude boeken nodig waarin botanische prenten zijn afgedrukt, zodat je met de bladzijden kan decoreren. Een ander goedkoop alternatief is om afbeeldingen van deze prenten zelf op internet te zoeken en uit te printen. Misschien iets minder vintage, maar ook met dit soort eigen printjes kan je een heel leuk effect bereiken.

(Beeld: klik op de afbeeldingen voor de bron)

1 Reactie “Botanische prints aan de muur

  1. Brocantiek de Linde

    Dé trend van 2015: Botanische Tuinen! Brocantiek de Linde heeft een uitgebreide collectie botanische schoolplaten die helemaal in deze gave nieuwe trend past! Daarnaast heeft de Brocantiek ook een grote collectie (antieke) herbaria, vitrineboxen en vitrinebakken met vlinders, insecten en planten, maar ook met stoffen, verschillende soorten wol en spijkers. Nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje op onze website, http://www.brocantiekdelinde.nl!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *