Brocante badkamer inspiratie

Brocante badkamer inspiratie

Houten planken en rustieke tegels geven de ideale basis voor een brocante badkamer. Toch kun je ook met accessoires veel doen om een brocante sfeer te creëren. Denk aan ouderwetse waskannen, kroonluchters, houten rekjes en kastjes, brocante spiegels en nostalgische zeepbakjes. Door met dit soort spullen je badkamer te decoreren, hoef je niet eens hele grote veranderingen aan te brengen om de sfeer te krijgen die je zoekt.

Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer Brocante badkamer

Bovenstaande voorbeelden laten heel mooi zien hoe je met behulp van accessoires de uitstraling van je badkamer kan bepalen. Natuurlijk maken houten wandjes en een klassiek vrijstaand bad deze sfeer helemaal af, maar ze zijn niet per se noodzakelijk om van je eigen badkamer een heerlijk brocante plekje te maken. Dus ga lekker aan de slag met decoreren en je zult zien dat je met de juiste accessoires een heel eind komt met het realiseren van je droombadkamer.

(Beeld: klik op de afbeeldingen voor de bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *