Brocante binnen-fair Beverwijk 2015

Brocante binnen fair Beverwijk

Brocante en café’s, het is nou niet bepaald de meest voor de hand liggende combinatie. Toch hebben ze in het weekend van 6 en 7 februari alles met elkaar te maken, want dan kunnen we voor de mooiste brocante terecht bij Grand Café Broer & Zus in Beverwijk. Deze locatie, die bekend staat om zijn gezellige en gastvrije sfeer, is dan twee dagen lang het decor van een landelijk brocante binnen-fair.

Aan deze fair doen 11 brocanteurs mee, waarvan velen speciaal voor de gelegenheid in Frankrijk en België brocante hebben ingekocht. Daar moeten dus wel pareltjes tussen zitten! Voor wie even niet kan plaatsen hoe zo’n café-fair (is dat serieus een nieuw woord?) er precies uitziet: Grand Café Broer & Zus beschikt over een apart zaaltje waar genoeg ruimte is om alle brocante uit te stallen. De entree van de fair is gratis, dus het is zeker de moeite waard om vrijblijvend een kijkje te nemen.

Het grote voordeel van een grand café als locatie is natuurlijk dat je direct na het brocante-shoppen je kersverse aankopen nog eens kan bewonderen onder het genot van een lekker kopje koffie met vers gebak. Ook staan er bij Broer & Zus sfeervolle delicatessen, mediterrane lekkernijen, winterbieren en heerlijke wijnen op het menu.

Tot slot nog even wat praktische informatie: de fair vindt plaats op zaterdag 7 februari van 11.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 8 februari van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is Schans 10 te Beverwijk, het café is gelegen aan het einde van de winkelstraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.