Brocante KasteelFair Medemblik 2014

Brocante kasteelfair medemblik 2014

Een leuke trend die we spotten in de wereld van brocantemarkten is dat er naast de welbekende zomeredities, ook steeds meer winteredities worden gehouden. Zo kunnen we het hele jaar door genieten van de leukste brocantemarkten. Ook de Brocante KasteelFair in Medemblik keert na een zomereditie in juni, terug in december voor een ‘koude’ wintereditie.

De fair zal plaatsvinden in het weekend van 13 en 14 december en wordt zoals ieder jaar gehouden in kasteel Radboud, een sfeervol 13e eeuws kasteel in Medemblik. Brocanteurs zullen mooie brocante shabby chic vintage tentoonstellen. Ook kun je je tijdens dit weekend te goed doen aan een brunch of lunch die helemaal toepasselijk in de brocante stijl wordt geserveerd. Voor de liefhebbers van wijn wordt er een heerlijke wijnproeverij gehouden.

Op beide dagen gaan de kasteeldeuren vanaf 11.00 uur open en bij binnenkomst kunnen de bezoekers die het leuk vinden een speciale Brocanteroute volgen langs de brocanteurs die geselecteerd zijn op hoogwaardige kwaliteit en unieke stukken. Op zaterdag duurt de markt tot 19.00 uur, op zondag sluit de markt wat eerder om 17.00 uur. De entree bedraagt € 3,00. Kijk voor meer info over de organisator en locatie op www.stal135.nl & www.kasteelradboud.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *