Brocante Markt Zutphen 2014

Brocante markt Zutphen 2014

Liefhebbers van brocante kunnen dit weekend hun hart ophalen in het gezellige Zutphen, waar op zondag 31 augustus de eerste editie van de Brocante Markt plaatsvindt. Het centrum van Zutphen zal voor deze dag geheel worden ondergedompeld in Franse sferen, zodat je het gevoel van de echte Franse brocantemarkten kunt ervaren. Kijk, daar houden we van!

Midden in het historische centrum, op de Zaadmarkt, staan diverse brocanteurs die hun laatste brocante en antieke vondsten verkopen. De sfeervolle oude kern van Zutphen met zijn vele monumentale panden is de perfecte setting voor deze gezellige markt. Voor het echte Franse gevoel is er een sfeerplein ingericht, waar je op het terras onder de tulpenbomen en bij de fontein kunt genieten van diverse Franse specialiteiten, chansons en een goed glas wijn. 

Naast de markt worden er ook op verschillende locaties in Zutphen Franse activiteiten georganiseerd, zoals een kunstmarkt op de IJsselkade en een echte Franse Montmartre in de pittoreske Laarstraat vlak achter het centrum. Verder is het koopzondag in Zutphen dus alle winkels zijn gewoon open. Genoeg te doen dus!

De activiteiten beginnen om 10.00 uur in de ochtend en eindigen rond 17.00 uur in de middag. Voor meer informatie over de deelnemers, het programma en de locaties kijk je op www.zutphenbruist.nl/brocante-markt-zutphen. Check ook even de Facebookpagina voor de laatste updates omtrent de Brocante Markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.