Brocante op het Fort 2014

Brocante op het Fort 2014

Terwijl het buiten alweer kouder wordt, kunnen we dit weekend binnen de gezelligheid opzoeken in de toren van Fort Vuren, waar een knusse brocantemarkt wordt gehouden. Met meer dan 20 kraampjes vol brocante uit België en Frankrijk belooft het een heerlijk evenement te worden. De 200 jaar oude toren zal sfeervol worden verlicht met kaarsjes terwijl het trio ‘Jolie Coeur’ live franse chansons ten gehore brengt.

De markt wordt dit jaar voor het eerst gehouden op het Vurense fort, welke gelegen is in het mooie Waallandschap. Het oude fort is op zich al een bezienswaardigheid, maar in combinatie met de sfeervolle inrichting van de brocantemarkt wordt het een uniek uitje.

Al helemaal warmgelopen voor deze bijzondere brocantemarkt? Hij vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 oktober en duurt beide dagen van 10.00 uur tot 17.30 uur. Naast brocante en antiek worden er ook streekproducten verkocht. Voor een hapje en een drankje kun je in het restaurant van Fort Vuren terecht. Tevens kun je ervoor kiezen om naast het bezoek aan de markt een rondleiding te nemen over het mooie fort. Zo pik je ook nog een stukje geschiedenis mee.

De entree voor de markt bedraagt € 2,50 en is voor kinderen tot 12 jaar gratis. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van de organisator of neem een kijkje op de website van Fort Vuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.