Decoratieve ladders

Decoratieve ladders

De tijd dat we de ladder puur en alleen gebruikten om hogerop te komen is echt voorbij. Je kan een ladder namelijk perfect gebruiken voor je inrichting. Zo’n ladder is een echte eyecatcher en kan op velerlei manieren worden ingezet. Zo kan je hem gewoon kaal tegen de muur zetten, wat prachtig rustiek staat. Voor een echte brocante look, gebruik je hiervoor een oude houten ladder. Maar de sporten van een ladder lenen zich natuurlijk ook uitstekend om dingen aan op of overheen te hangen. Benieuwd wat je allemaal kan met zo’n ladder? Scrollen maar!

ladder16 ladder18 ladder2

In de badkamer kan je een ladder inzetten als handdoekenrek. Ideaal om natte handdoeken aan te laten drogen en tegelijkertijd staat het ook nog eens ontzettend leuk. Zo’n houten ladder geeft gelijk zoveel sfeer en uitstraling aan je badkamer. Ook kan je bakjes aan de ladder hangen om daar je toiletspulletjes in te doen, zo functioneert de ladder als prachtig opbergrek.

ladder4 ladder20 ladder35 ladder11

In de woonkamer dient een ladder ideaal als tijdschriftenrek of opbergplek voor plaids en dekens. Natuurlijk kan je hem ook decoreren door er mooie oude spulletjes aan op te hangen. Of hang hem overdwars aan de muur, zodat je er fotolijstjes in kan zetten.

ladder12 ladder14 ladder31 ladder30

En wat dacht je van een ladder als origineel pannenrek voor in de keuken? Zet hem tegen de muur en hang er met behulp van haken keukengerei aan. Ook gaaf: hang in plaats van keukenkastjes, een ladder boven je aanrecht. Zo kan je mooi al je keukengerei aan de ladder boven het aanrecht kwijt.

ladder27 ladder29 ladder28

Keukentrapje of schilderstrap

In plaats van een ladder kan je ook een houten keukentrapje of schilderstrap gebruiken. Deze zijn niet alleen ideaal om mee te decoreren, maar ook nog eens enorm handig omdat je op de treden veel spulletjes kwijt kan. Zo kan je een keukentrapje in de badkamer gebruiken om toiletspulletjes op te zetten. Of zet hem naast de bank als stoere sidetable of naast je bed als origineel nachtkastje. In een leeg hoekje in de woonkamer fungeert hij ook uitstekend als vervanging voor een kastje of tafeltje.

ladder8 ladder25 ladder3 ladder36 ladder6 ladder34 laddersss ladder17 ladder19 ladder32 ladder33

(Beeld: klik op de afbeeldingen voor de bron)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.