Haal de herfst in huis

Haal de herfst in huis

De blaadjes vallen van de bomen en de paraplu’s kunnen weer van stal. De herfst is nu dan eindelijk echt aangebroken, het seizoen van de kastanjes, beukennootjes, paddenstoelen en pompoenen. En hoewel het afscheid nemen van de zomer toch altijd een beetje zwaar valt, heeft het herfstseizoen ook wel weer zijn eigen charme. Lekker knus op de bank wegkruipen onder een plaid, kaarsjes aan, of een frisse boswandeling maken tussen de meest prachtige herfstkleuren. Maar het allerleukst is natuurlijk om je huisje helemaal in de gezellige herfstsfeer te brengen.

Herfst Herfst Herfst Herfst Herfst herfst Herfst herfst herfst Herfst Herfst Herfst Herfst Herfst Herfst Herfst Herfst Herfst Herfst

De herfstsfeer breng je in huis met typische herfstspulletjes zoals pompoenen, takken, dennenappels en eigenlijk alles wat je in een herfstbos kunt vinden. Niets zo leuk als zelf creatief bezig zijn met vondsten uit de natuur. Maak bijvoorbeeld een krans van beukennootjes of decoreer een dienblad met vaasjes en herfsttakken. Ook een mooie brocante schaal met appeltjes op tafel geeft gelijk dat herfstige gevoel. Maak het thuis gezellig en geniet van de herfst!

(Beeld: klik op de afbeeldingen voor de bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *