Loods 5

Loods 5

Een aantal weken geleden ben ik in mijn zoektocht naar nieuwe spulletjes voor in huis voor het eerst naar Loods 5 geweest, een enorme loods waar je werkelijk alles kan vinden op het gebied van wonen. Ik was door vrienden op Loods 5 geattendeerd omdat ik al tijden een ladder voor in huis zocht, maar nog steeds niet de juiste had kunnen vinden. Op naar Loods 5 dus, locatie Zaandam. En wauw, wat ben ik onder de indruk geraakt van deze gigantische woonloods.

loods-5

Om even een beeld te schetsen, Loods 5 is in de basis -en dan ook echt alleen puur in de basis- een soort van Ikea. Zo heb je een gangpad die je door de hele loods leidt, je route staat dus al vast, en dat is fijn want er is zó veel te zien dat je anders niet zou weten waar je naartoe moet. Links en rechts van de gangpaden heb je hoekjes met woonaccessoires, maar ook complete inrichtingen waar je dus fijn inspiratie kan opdoen. Alle ‘hoekjes’ hebben een eigen thema, stijl of merk, dat maakt het lekker overzichtelijk. De woonstijlen die je in Loods 5 vindt lopen gigantisch uiteen, er is werkelijk voor ieder wat wils. Van landelijk, brocante tot strak en modern, alles is er te vinden. Onderstaande foto’s geven een kleine een impressie van de collectie. Hou er wel rekening mee dat het assortiment snel wisselt.

loods1 loods2 loods3 loods4 loods6 loods7 loods8 loods9 loods10 loods11 loods12 loods13 loods14 loods15 loods16 loods17 loods18 loods19 loods20 loods21 loods22

Waar je op de begane grond voornamelijk woonaccessoires vindt, is de eerste etage helemaal gericht op grotere meubels zoals banken, tafels en stoelen. Ook kan je er terecht voor complete keukens. Als klap op de vuurpijl is er voor de liefhebber van vintage en brocante een ruimte helemaal ingericht met oud goed. Superleuk! Op de eerste etage vind je tevens een restaurant/lunchroom om even bij te komen van al dat geshop. Loods 5 is echt een dagje uit en een waar walhalla op het gebied van wonen. Echt, als je bij Loods 5 niet slaagt, slaag je waarschijnlijk nergens. Het is dus absoluut de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.

Loods 5 heeft twee locaties, in Sliedrecht en in Zaandam.

Loods 5 – Zaandam
Pieter Ghijsenlaan 14b
1506 PV  Zaandam
Openingstijden: 
Maandag t/m Zondag
10.00 – 17.30 uur

Loods 5 Sliedrecht
Leeghwaterstraat 69
3364 AE  Sliedrecht
Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag
10.00 – 17.30 uur

Voor afwijkende openingstijden op beide locaties kijk je even hier.

Telefoon: 088-6550555
Website: loods5.nl

1 Reactie “Loods 5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.