Mix & match eetkamerstoelen

Mix en match eetkamerstoelen

Je ziet het steeds meer: het mixen van verschillende stoelen rondom de eettafel. Waar dit voorheen misschien als een tikkeltje armoedig zou worden gezien, is het tegenwoordig een ware trend. En niet voor niets, want wat kan het gaaf staan. Door verschillende stoelen te combineren creëer je een speels effect en kun je een hele persoonlijke invulling geven aan de eethoek. Je moet er wel een beetje voor durven, maar vaak is juist lef een van de belangrijkste ingrediënten voor een sprankelende inrichting.

Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen Gemengde eetkamerstoelen

Als je voor verschillende eetkamerstoelen gaat, is het belangrijk om tussen de stoelen onderling eenheid te behouden. Mix én match. Je wil natuurlijk niet dat het oogt als een onsamenhangend rommeltje. Voor een rustig geheel gebruik je bijvoorbeeld stoelen van hetzelfde materiaal of hou je de stoelen allemaal in dezelfde kleur. Toch kunnen uiteenlopende kleuren en materialen soms ook heel goed werken. Kijk daarom vooral naar welke combinatie je persoonlijk mooi vindt en wat goed past in je interieur. Dan kunnen verschillende stoelen echt een prachtige invulling geven aan je eethoek.

(Beeld: klik op de afbeeldingen voor de bron)

1 Reactie “Mix & match eetkamerstoelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.