Riverdale Miss Applepie Collectie Herfst-Winter 2013/2014

Riverdale Miss Applepie Collectie Herfst Winter 2013-2014

“Kaarsen in dromerige kleuren branden, het haardvuur knispert en de fluitketel laat weten dat het water kookt. De kussens op de bank zijn opgeklopt, de oude platenspeler is weer van zolder gehaald en staat klaar voor de vrienden die gaan komen. Het ruikt al heerlijk, de zelfgemaakte appeltaart is bijna klaar!” Droom je al helemaal weg bij dit knusse plaatje? Het is hoe Riverdale haar nieuwste collectie Herfst-Winter 2013/2014 omschrijft, die toepasselijk de naam Miss Applepie draagt.

Als je van de producten van Riverdale houdt, moet je voor deze collectie echt even een kijkje gaan nemen in de webshop of winkel. De collectie staat in het teken van huiselijkheid, warmte en nostalgie. Warme kleuren als oudroze, beige en bruin voeren de boventoon. Schattige keukenschortjes, kookboekhouders en geweldige voorraadpotten maken spontaan de keukenprinses in je wakker. “Pantoffels uit, hakken aan, you are the real Miss Applepie!”

riverdale Banner05_Collectiepagina_webshop_TASTE Banner02_Collectiepagina_webshop_MissApplepie Banner01_Collectiepagina_webshop_MissApplepie

Als kers op de taart geeft styliste Sam Hansen, head styling & design bij Riverdale, op de website leuke stylingtips. Zo kun je een windlicht ook eens op een andere manier gebruiken, door er bijvoorbeeld je keukengerei in te zetten. Kijk hier voor meer tips.

Ook heeft Riverdale een superleuk ‘behind the scenes’-filmpje gemaakt van de fotoshoot van de collectie. Zo krijg je gelijk een goede impressie van hoe de spulletjes er in het echt uitzien. En alleen dat liedje al, zo gezellig!


Kijk snel op de website van Riverdale voor de prachtige items uit de Miss Applepie collectie. Ruiken jullie ook al spontaan in de verte een vleugje warme appeltaart?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.