Shoplog Intratuin

Shoplog Intratuin

De Intratuin, daar heb je toch alleen iets te zoeken als je planten of tuingereedschap nodig hebt? Tot voor kort was ik daar heilig van overtuigd en had daarom ook al jaren geen voet binnen gezet. Zonder tuin heb je immers niets te zoeken in een winkel boordevol tuinartikelen. Tot ik vorige maand nieuwe plantjes zocht -voor binnen in de vensterbank wel te verstaan- en ik bij het plaatselijke tuincentrum niet kon slagen. Op naar de Intratuin dus. Grappig genoeg kon ik ook daar niet de juiste plantjes vinden, maar mijn trip was toch niet voor niets. Ik ontdekte namelijk dat de Intratuin, hoewel de naam het totaal niet doet vermoeden, ook een hele uitgebreide woonafdeling heeft.

20140831_141646

En wat voor een woonafdeling! Naast een grote collectie kussens, hip servies en leuke woonaccessoires van eigen merk, hebben ook bekende merken als Clayre & Eef, Riverdale en Countryfield zich gevestigd in de Intratuin. Superleuk! Ik ben zelf helemaal gek van Clayre & Eef en bekijk/bestel geregeld spulletjes van het merk online, altijd in de veronderstelling dat het hier nergens in de buurt verkocht wordt. Heerlijk dus om te weten dat de Intratuin een hele eigen Clayre & Eef-collectie heeft.

20140831_141040 20140831_142251

Uiteraard kon ik het niet laten om wat dingetjes mee te nemen. Ik had in eerste instantie een onwijs leuk houten paard van Clayre & Eef op het oog, maar was er niet helemaal over uit waar in huis ik hem neer zou kunnen zetten. Ik kon niks bedenken! Aaargh… Heb hem in alle wijsheid dus maar even laten liggen. Wie weet bedenk ik nog een plekje.

Paard clayre & eef

Wel heb ik van hetzelfde merk een paraplu gekocht (Clayre & Eef, € 13,99). Ja, ze verkopen zelfs paraplu’s bij de Intratuin. Ik had er dringend een nodig en was helemaal weg van deze. Een witte met fijne blauwe bloemetjes en sierlijke franjes. Als ik hem uitklap lijkt het meer een parasol dan een paraplu, heel schattig en vrouwelijk.

Paraplu Paraplu2

Verder heb ik twee kleine windlichtjes van Countryfield (€ 5,99 p.st.) gekocht, voor op mijn zilveren dienblad op de salontafel. Daarbij kocht ik een karaf van Intratuin eigen merk (€ 4,99). Ik was al een tijdje opzoek naar nieuwe spulletjes voor op het dienblad. De kleine glazen windlichten en karaf met kristallook leken mij hiervoor ideaal. Oordeel zelf maar of het leuk staat ;-)

Intratuin Dienblad

Apart van de woonafdeling heeft Intratuin ook een grote hoek met accessoires voor in de keuken, waaronder heel veel servies, van boerenbont tot roze bloemetjes. Ik was echt totally in love met onderstaand servies, het liefst had ik alles meegenomen.

20140629_124636_1

Gelukkig had ik een goede reden om in ieder geval iets ervan mee te nemen. Ik maakte het weekend sushi en was nog naarstig opzoek naar kleine schaaltjes om de sojasaus in te kunnen doen. Leuke schaaltjes van zo’n klein formaat zijn nog best lastig te vinden. Ik vond de perfecte kleine schaaltjes en kocht er vier van (Fleurique by SEO Home, € 3,95 p.st.).

Schaaltjes sushi

Nou, het moge duidelijk zijn dat je geen groene vingers nodig hebt om je bij de Intratuin te kunnen vermaken. Wat hebben ze veel op het gebied van wonen! Of bij iedere Intratuin de hoeveelheid aan woonartikelen zo groot is weet ik natuurlijk niet, maar als ik hun website mag geloven heeft elke vestiging in ieder geval een woonafdeling. Zelf ben ik bij de vestiging in Amersfoort geweest en ben onwijs blij met alle leuke spulletjes die ik daar gevonden heb. Nu nog ergens leuke plantjes voor in de vensterbank zien te scoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *