Smaak van de Streek herfst 2014

Smaak van de streek herfst 2014

Ben jij net als ik ook groot fan van biologisch eten? Dan moet je aankomende zaterdag 27 september zeker even een kijkje nemen op de Smaak van de Streek-markt in Amersfoort. Op deze gezellige markt kun je genieten van de lekkerste biologische streekproducten, allemaal vers bereid. Van biologische groente en fruit tot ambachtelijke broden en vers gesneden friet van bio-aardappelen. Ook kun je plaatselijke delicatessen proeven en snoepen van biologische chocola en ijs. Yum!

De Smaak van de Streek-markt wordt vier keer per jaar gehouden en richt zich op eerlijke, duurzame en regionale producten waar we allemaal blij van worden. Kleinschalige ondernemers krijgen hier de kans om hun lekkernijen te presenteren. Daarnaast is er ook plek voor non-food producten zoals cosmetica en natuurzeep.

Naast gezellige proeverijen wordt er ook een heuse kookwedstrijd gehouden, welke om 12.00 uur begint. De kandidaten koken buiten in pop-up keukens van verse, biologische en seizoensgebonden streekproducten een heerlijk gerecht. Een professionele jury van chef-koks beoordeelt de gerechten. Zeker leuk om even te gaan kijken dus.

Helemaal warm gelopen voor deze markt? Hij gaat om 10.00 uur van start op de Grote Koppel aan de Eemhaven in Amersfoort en eindigt om 16.30 uur. Op smaakvandestreek.nl vind je verdere informatie over de deelnemers en het laatste nieuws omtrent de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.