Winterse knusheid in de woonkamer

Winterse woonkamers

Okee, 21 december laat nog heel even op zich wachten, maar zeg nou zelf, we zijn toch allemaal al bezig ons huisje te vullen met echte winterse gezelligheid? Voor een beetje inspiratie ben ik op zoek gegaan naar knusse huiskamers met dat echte wintersfeertje. En ik heb wat leuke voorbeelden gevonden. Dus pak een lekker kopje thee, gooi de voetjes omhoog en geniet van deze mooie winterse inspiratie voor de woonkamer.

Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer Winterse woonkamer

Krijgen jullie van al die winterse plaatjes ook zo’n zin om het thuis nóg gezelliger te maken? Ik zou het liefst mijn woonkamer volledig onderdompelen in bergen kussens, kaarsjes en (nep!)bontplaids. Maar aan de andere kant, misschien is ‘less is more’ in deze ook geen gek idee. Hoe dan ook, niets is zo fijn als van thuis het meest knusse en gezellige plekje op aarde te maken. Dat maakt het in de winter extra fijn thuiskomen uit de gure kou. Nog opzoek naar ideeën voor winterse decoratie? Check dan even deze post. Fijne winter!

(Beeld: klik op de afbeeldingen voor de bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *