Menu

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoeken

Account

Zoek

About

Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Bobbie’s Home – de webshop voor de mooiste vintage, brocante en tweedehands items. 

Over mij

Mijn naam is Rowana en ik neem je graag mee in mijn passie voor interieur en styling met een brocante en doorleefde uitstraling. Na een aantal jaren op deze website hierover geblogd te hebben, besloot ik daarnaast te starten met de verkoop van brocante en vintage onder de naam Bobbie’s Brocante. Dit liep zo leuk dat een eigen webshop niet langer uit kon blijven. Daarom heb ik mijn beide passies onder één dak samengebracht bij Bobbie’s Home. De brocante en vintage die ik in deze webshop verkoop zijn door mij persoonlijk met veel liefde en zorg geselecteerd. Hiervoor bezoek ik regelmatig brocantemarkten en kringlopen in zowel binnen- als buitenland. Ik koop alleen spullen in die ik zelf echt mooi vind, met als doel jou te helpen je interieur die gezellige, unieke en persoonlijke touch te geven.

“My favorite thing about home is, there’s no place like it!”

Over Bobbie's Home

Bobbie’s Home staat voor een warm en persoonlijk interieur – een echt thuis. Voor iedereen is dat anders en dat maakt het juist zo leuk. Vintage woonitems zijn bij uitstek geschikt om zo’n interieur mee te creëren. De spullen die je in deze webshop vindt zijn niet standaard of dertien-in-een-dozijn, maar veelal uniek. Daarnaast geven oude spullen door hun meestal gebruikte en doorleefde uiterlijk een onweerstaanbare warmte en charme aan je interieur.  Het assortiment wisselt continu, dus kom gerust zo nu en dan snuffelen of er iets tussen zit wat bij jou ‘thuishoort’. In de webshop vind je altijd bovenaan de nieuwst toegevoegde items. 

Duurzaamheid

Bij Bobbie’s Home staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo stimuleert de verkoop van vintage, brocante en tweedehands spullen een circulaire economie. Daarnaast worden sommige spullen gerepareerd of opgeknapt. Oude kastjes krijgen met een hippe restyling een tweede leven. Ook bij de verkoop van niet-tweedehands producten wordt stilgestaan bij de ecologische afdruk. Hierbij ligt de voorkeur zoveel mogelijk op duurzame, natuurlijke materialen, het liefst niet al te ver weg geproduceerd. Verder wordt bij verzending altijd gebruik gemaakt van gerecyclede dan wel hergebruikte inpakmaterialen. Zo hoopt Bobbie’s Home een klein steentje bij te dragen aan een betere leefomgeving en gezonder milieu.

904C3560-3FD7-43D4-A7A5-127160A7791B

Voel jij je net als ik ook helemaal thuis in de vintage en brocante woonstijl? Kijk dan vooral lekker rond in de shop en ik zie je bestelling met plezier tegemoet! 

Liefs, Rowana